design

Tjatjaa bloggen Anja här IGEN! Anna bloggar aaaldrig ju :( men  de e väll kul att läsa om bara mejj ;)  aa azzå idag har jag varit i skolan :/ men jag kan inte fatta att de e sommarlov om 2!! veckor :DDD jaa de har varit en helt normai daag men.. jag har  haft omprov på historia azzå ja har iingen aning om jag kmr  få g elr ig elr mvg! jag tror att jag kan få ig men ändå inte nää jag tror att jag kmr få G :) jaaja jag väntar på min kompis som ska designa en header till oss de blir kul just nu e jag på bussen och påväg till js och ta ett litet snack med rektorn hihi men efter ska jag gå till maja världens bäästa granne så ska vi gå och bada :) aja puss påer hejdå

har inte bloggat på läänge :(

Heej bloggen Anja här! :)
jag veet jag har inte bloggat på läänge :( , men ja har haft många prov och mkt i skolan ni vet läxor -.- jaa just nu sitter jag på tåget och är påväg till Maja min kompis (VI ÄR GRANNAAR !!! :)) jag är lite stressad inför min teater uppvisning på lördag azzå imorn :) men de kmr nog gå bra jag ska spela präst och lite andra roller :)
jag kom precis från skolan och idag har ci haft ett historia priv :/ ja e lite  osäker på om jag kmr få alla rätt elr så men jag tror att jag antagligen ig elr g efterssom jag kan inte få alla rätt för jag hoppa över en fråga ;(
jag och min "kille" har precis gjort slut azzå ex asså de e klart att vi inte skulle vara ihop så länge så jag e inte lessen  :)
jaa nu sittter jag på buss.en :/
de e så jävla varmt..
aja nu ska jag berätta en sak som hände i skolan igår!
en tjej i sexan jag säger inte vem men aja.. hon hade sin mobil innanför sin bh (tjejer brukar ha såå) och en majje (magister) drog upp den (som  e helt otänkbart)!!
jävla taffsare!!! o hon blev sur och sparka honom mellan bena och hon får inte komma till skolan på en vecka.. :) men så skulle också jag gjort!..

RSS 2.0